- The next old generation -

Artists

 

Willem

Started from the bottom en now he’s here! Super allround en kan elke stijl met hoge kwaliteit tatoeëren. Door de jaren heen heeft hij zijn WILLEMSTIJL ontwikkeld. Een combinatie tussen realisme en oldschool chicano en als het ff kan het liefst freehand. 
Ondanks dat Willem zelf wel eens een botte lul kan zijn, tatoeëert hij volgens velen heel zachtjes en toch heel snel. Door zijn gebruik van zwart genezen zijn tatoeages super duidelijk.

Wil je een vette sleeve of rugstuk en weet je niet precies wat, laat Willem los op je gaan en je hebt gegarandeerd een prijswaardig topstuk. 


 

 

 Tim Hulsbosch

 Tim draait alweer heel wat jaartjes mee in onze shop. Begonnen met traditional en veel kleur en ondertussen een baas in dotwork en mandala’s. Super strakke lijnen en het gebruik van veel zwart zorgt voor hele cleane tatoeages.

 Tim is super klantvriendelijk met heel veel geduld, neemt alle tijd die nodig is voor een ontwerp, hoe klein ook. Soms een flapuit en gaat graag tegen Willem in – we zouden het moeten vloggen-. Maar staat altijd voor je klaar.

 
Enrico

Enrico is in 2018 begonnen in de shop,  en Willem heeft hem de fijne kneepjes van Chicanostijl geleerd. Door zijn enthousiasme en gemotiveerde houding maakt hij nu top stukken. Onze Rico oogt kalm maar niks is te gek ;) 

Mandy 


Iedereen die in de shop komt, komt in aanmerking met onze Mandy. Mandy is zowel onze Piercer als onze shopmanger. In de toekomst wil ze ook leren tatoeëren. Is er een feestje, dan is zij van de partij. 

Kirstie 

Als vrouw van Willem heeft zij zich vanaf dag 1 bemoeid met de shop. Ondertussen doet Kirstie Permanente make-up en bemoeien natuurlijk ook nog steeds.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram