- The next old generation -

   Elke tatoeage mogelijk

Diverse keren in de media

Artiesten met hun eigen stijl


Helix laten zetten in Eindhoven

Wanneer je besluit een helix te laten zetten, staat de piercer van Tattooshop Corner82 voor je klaar om deze populaire oorpiercing vakkundig te plaatsen. Deze piercing gaat door het kraakbeen aan de bovenkant van je oor, en zorgt voor een subtiele en mooie toevoeging. Bij ons krijg je niet alleen een prachtige helix, maar ook de zekerheid dat dit door professionals wordt uitgevoerd.


Heb je interesse om je helix te laten plaatsen?

Neem contact op
  • willem3_1
  • willem_1
  • nicky3  • willem2_1
  • willem3
  • tim


Professioneel jouw helix laten zetten door een piercer

Je helix laten zetten door een professionele piercer verzekert je van een veilige en hygiënische ervaring. Onze piercingshop staat garant voor topkwaliteit en een service waarbij jouw welzijn voorop staat. Nadat je je helix hebt laten zetten, voorzien we je van uitgebreide nazorginstructies om een optimale genezing te waarborgen. Ben je daarnaast aan het overwegen om een tatoeage te nemen? We zijn ook een tattooshop en zetten jouw tattoo ideeën om in werkelijkheid.Neem contact met ons op voor advies!

Stuur ons een e-mailMaak een afspraak voor een helix

Wil je een helix of een andere piercing laten zetten zoals een neuspiercing? Onze ervaren artiesten staan klaar om jouw wensen te realiseren. Maak eenvoudig vooraf een afspraak door contact met ons op te nemen of kom langs in onze shop om de sfeer te proeven. Binnen de kortste keren geniet jij van je nieuwe helix.   

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram