- The next old generation -

  Elke tatoeage mogelijk

Diverse keren in de media

Artiesten met hun eigen stijl


Neuspiercing laten zetten in Eindhoven

Een neuspiercing laten zetten doe je bij Tattooshop Corner82 in Eindhoven. Bij ons werken ervaren piercers die het zetten van deze piercing met precisie en zorg uitvoeren. Of je nu kiest voor een subtiele stud of een opvallende ring, bij ons is het laten zetten van jouw neuspiercing een veilige en prettige ervaring.


Heb je interesse in een neuspiercing?

Neem contact op


  • willem3_1
  • willem_1
  • nicky3  • willem2_1
  • willem3
  • tim


Jouw neuspiercing laten zetten in een hygiënische omgeving

Het is belangrijk dat je jouw neuspiercing laat zetten in een omgeving die niet alleen fijn aanvoelt, maar ook voldoet aan de hoogste standaarden van hygiëne. Onze piercingshop biedt jou deze zekerheid. Na het zetten van de neuspiercing staan we klaar met uitgebreid nazorgadvies om een vlotte genezing te bevorderen. Naast het laten zetten van jouw neuspiercing, gaan de tatoeëerders van onze tattooshop ook graag met jouw tattoo-ontwerp aan de slag. Bekijk ons portfolio om inspiratie op te doen en ons werk te zien.Neem contact met ons op voor advies!

Stuur ons een e-mail

 


Neem contact met ons op voor een neuspiercing

Droom je van het laten zetten van een nieuwe neuspiercing of overweeg je misschien een tongpiercing? Onze artiesten helpen je graag om jouw ideeën werkelijkheid te laten worden. Om zeker te zijn van een plekje in onze studio, raden we aan om vooraf een afspraak te maken door contact met ons op te nemen.  
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram