- The next old generation -

  Elke tatoeage mogelijk

Diverse keren in de media

Artiesten met hun eigen stijlTatoeage laten zetten in Eindhoven

Een tatoeage laten zetten in Eindhoven doe je bij Tattooshop Corner82, waar jouw stijl vertaald wordt naar een unieke tattoo. Ons team van ervaren artiesten staat klaar om je te begeleiden bij elke stap in het proces van het laten zetten van een tatoeage: van het eerste ontwerp tot de nazorg. Doordat onze shop centraal gevestigd in Eindhoven is, is het laten zetten van jouw tatoeage ook mogelijk als je uit Waalre, Veldhoven, Valkenswaard, Heeze-Leende, Geldrop, Best of elders uit de omgeving komt.

 


Heb je interesse in een tatoeage?

Neem contact op
  • willem3_1
  • willem_1
  • nicky3  • willem2_1
  • willem3
  • tim


Maak jouw ideeën werkelijkheid door een unieke tatoeage te laten zetten

Wanneer je kiest om een tatoeage te laten zetten, zit je goed bij onze studio. Onze artiesten bezitten ieder een unieke stijl om jouw ideeën werkelijkheid te laten worden. Zowel grote als kleine tatoeages, alles is mogelijk. Bekijk gerust ons portfolio om te zien hoe elk van onze artiesten te werk gaat. Naast het laten zetten van een tatoeage kan je bij ons ook terecht voor een professioneel gezette piercing, zoals een stijlvolle helix. In onze piercingshop worden alle piercings in een hygiënische omgeving gezet.


Neem contact met ons op voor advies!

Stuur ons een e-mailKom langs in onze studio om jouw ontwerp te bespreken

Overweeg je om een tatoeage te laten zetten? Neem contact met ons op via 040-8435236 of bezoek onze tattooshop om een afspraak te maken. Onze shopmanager Mandy ontvangt jou en samen doorlopen jullie jouw ideeën tijdens een intakegesprek. Hierbij bespreken we alle details en ontvang je een prijsindicatie. Zo zorgen we ervoor dat de tatoeage die je laat zetten precies wordt zoals je het voor ogen hebt.  

  
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram