- The next old generation -

  Elke tatoeage mogelijk

Diverse keren in de media

Artiesten met hun eigen stijl


Tongpiercing laten zetten in Eindhoven

Als je overweegt om een tongpiercing te laten zetten in Eindhoven, dan zit je bij Tattooshop Corner82 goed. Een tongpiercing is meer dan alleen een sieraad, want om deze piercing te laten plaatsen heb je lef nodig. Onze piercers hebben de kundigheid en ervaring om deze specifieke piercing met de grootste zorg en precisie te zetten.


Heb je interesse in een tongpiercing?

Neem contact op
  • willem3_1
  • willem_1
  • nicky3  • willem2_1
  • willem3
  • tim


Jouw tongpiercing laten zetten doe je in onze studio

Een tongpiercing laten zetten doe je niet zomaar. In onze studio zorgen we ervoor dat deze ervaring veilig en aangenaam is. Onze piercers werken in een volledig hygiënische omgeving en staan garant voor een professionele behandeling. Na het laten zetten van jouw tongpiercing, bieden wij uitgebreide nazorg om een optimale genezing te waarborgen. Dit geldt ook voor andere piercings, bijvoorbeeld een neuspiercing. Wil je daarnaast een tatoeage laten zetten? We verwelkomen je graag in onze tattooshop.Neem contact met ons op voor advies!

Stuur ons een e-mailMaak een afspraak voor een tongpiercing

Wil je een tongpiercing laten zetten? Zorg dan dat je op tijd een afspraak maakt. Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze shop om verzekerd te zijn van een plekje. Onze specialisten geven advies en plannen samen met jou de beste tijd in. Wacht dus niet langer, en zet de stap naar een professioneel geplaatste tongpiercing. 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram